پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور گفت: رسیدگی الکترونیک به اسناد بخش بستری در بیمارستان های دولتی هم اکنون در 60 بیمارستان آغاز شده است و تا پایان سال در 500 بیمارستان دیگر اجرا می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، موهبتی در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: بر اساس این طرح برای ارائه خدمات در بیمارستان ها نیاز به دفترچه بیمه نیست و با ثبت کد ملی بیمار در سامانه روند اقدامات درمانی نیز انجام می شود.
وی الکترونیکی شدن نسخ را از اقدامات ارزنده انجام شده دانست و افزود: این طرح در کرمان به مدت 6 ماه به صورت پایلوت اجرا شده است و هم اکنون در یک مرکز از هر ۳۱ استان اجرایی میشود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور گفت: با الکترونیکی شدن نسخهها، دارو به راحتی در اختیار افراد قرار نمیگیرد.
موهبتی با بیان اینکه در کشور ۴۰ میلیون نفر زیر پوشش بیمه سلامت هستند، افزود، بیشترین بیمه شدگان با ۲۲ میلیون نفر مربوط به صندوق بیمه روستایی میشود.
وی هم پوشانی بیمهها را یکی از مشکلات جدی عنوان کرد و گفت: ۸۰ میلیون جمعیت داریم که شش میلیون نفر فاقد هر نوع پوشش بیمهای هستند اما در عین حال ۸۰ میلیون نفر هم دفترچه بیمه دارند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور افزود: هم پوشانی چهار میلیون و ۸۰۰ نفر بین بیمه سلامت و تأمین اجتماعی بود که تاکنون دو میلیون نفر حذف و هم پوشانی شده اند.
موهبتی با اشاره به هدفمند کردن بیمه رایگان به سمت گروههای نیازمند گفت: ولخرجی ما در حوزه درمان قابل توجه بوده و اکنون سیاست وزارت بهداشت به سمت خرید خدمت است.
وی فراهم نبودن زیرساختهای آی تی را از نقصهای پیش رو عنوان کرد و افزود: خوشبختانه توانسته ایم زیرساختهای فنی را فراهم کنیم که خدمت ثبت شود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور با بیان اینکه دفترچه بیمه سلامت در کلیه بیمارستانهای دولتی حذف شده است گفت: تأمین منابع مالی پایدار برای حوزه سلامت از چالشهای موجود و از دغدغههای رهبری است و مجلس در حال پیگیری است که بخشی از مالیات ارزش افزوده به بیمه سلامت اختصاص یابد.
موهبتی با بیان اینکه هم اکنون یک میلیون نفر از کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت درآمده اند افزود: 2 هزار و ۵۰۰ قلم دارو زیر پوشش بیمه سلامت است و4 هزار و ۹۰۰ خدمت به بیمه شدگان ارائه میشود.
وی با بیان اینکه باید خدمات ارائه شده به مردم توضیح داده شود، افزود: با وجود بیمه سلامت میزان پرداخت مردم از جیب خودشان از ۷۰ درصد به ۳۰ یا ۴۰ درصد کاهش یافته است.
آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز گفت: در گذشته شناسایی ها به خاطر کمبود امکانات مشکل بوده، اما اکنون با استفاده از امکانات گسترده ای که وجود دارد می توان حق را در چارچوب مستحق قرار دارد و افرادی را که با هر عنوانی می خواهند سوء استفاده کنند شناسایی و جلویشان را گرفت تا حقی که برای یک مستحق در نظر گرفته شده به غیر مستحق اعطا نشود.